Vrijwilligers

“Vele handen maken licht werk.” Deze uitdrukking kennen veel mensen wel. Speelotheek Pinoccio draait volledig op vrijwilligers. Zij doen dit met veel plezier. Toch kunnen wij altijd nog hulp gebruiken!

Heb je een klantvriendelijke houding en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Wil jij je talenten inzetten voor een kleine stichting met een leuke groep vrijwilligers? Dan is vrijwilliger worden bij de Speelotheek iets voor jou! Je hoeft geen lid te zijn van de Speelotheek om vrijwilliger te kunnen worden. En je krijgt als vrijwilliger van ons het lidmaatschap cadeau 🙂

Ons team bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die zich inzet voor de Speelotheek. Zij zorgen voor onder andere de uitleen van het speelgoed, geven advies over ons speelgoed aan bezoekers, zorgen voor de aanschaf en het "uitleen-klaar" maken van nieuw speelgoed, repareren speelgoed of doen de ledenadministratie. Er zijn taken voor en achter de schermen, in de Speelotheek zelf of thuis.

Kijk snel bij de vacatures of er ook iets voor jou bij zit! Of bekijk onze folder voor vrijwilligers.

Sponsoren

Wij zijn onze sponsoren zeer dankbaar. Zonder hun hulp was er geen Speelotheek! Onze sponsors vind je op deze pagina. Wil je ook sponsor worden van de Speelotheek? Alle hulp is welkom! Je kunt een e-mail naar info@speelotheekpinoccio.nl onder openingstijden bellen naar 06 - 50 89 11 51.