Het Mama Café

Wil jij andere (aanstaande) ouders uit de buurt ontmoeten? Ben je op zoek naar speelkameraadjes voor je kindje(s)? Wellicht is MamaVisitekaartje websitecafé Nijkerk dan wat voor jou! Het Mamacafé Nijkerk is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud uit Nijkerk en omgeving. Ook papa’s, grootouders en aanstaande mama’s zijn hartstikke welkom!

Voor de kinderen biedt het Mamacafé een speelplek, waarbij vaak extra activiteiten worden georganiseerd zoals babygebarentaal, muziek op schoot enz. Voor de volwassenen is het Mamacafé  een ontmoetingsplek.

Voel je vrij om eens binnen te lopen bij een ochtend van het Mamacafé! Deze vinden twee maal per maand plaats op woensdagochtend (in de even weken). Klik hier voor de activiteitenagenda van het Mamacafé. Het Mama Café is gehuisvest in de bibliotheek van Nijkerk. Op deze locatie is speelgoed en is er een plek om je kindje(s) te verschonen.

Naast gezelligheid deelt het Mama Café ook kennis. Zo zijn er vaak relevante professionals aanwezig tijdens de speelgroep bijeenkomsten voor een korte presentatie of workshop rondom de thema’s opvoeding en ouderschap. Kijk altijd even op onze activiteitenkalender. Aanmelden voor Mamacafé ochtenden is overigens niet nodig,

Tijdens activiteiten van het Mamacafé Nijkerk ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders. Het Mamacafé Nijkerk kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken of beschadigingen. Zie hiervoor ook onze huisregels en disclaimer.

Volg en like ons op Facebook: https://www.facebook.com/mamacafenijkerk

Menu