Onze Abonnementen

Speelotheek Pinoccio heeft verschillende soorten abonnementen. Voor ieder abonnement geldt een uitleentermijn van 4 weken.

 1. Kadobon €7,50 
  Met een kadobon kun je in totaal 5 stuks speelgoed lenen, maximaal 2 per keer. De kadobon kan worden gebruikt om de speelotheek zelf uit te proberen of om kado te geven. Ook leuk als de kleinkinderen bij opa/oma logeren. Word je aansluitend lid dan betaal je geen inschrijfgeld.
 2. Dreumes abonnement €11,25 per jaar
  Voor kinderen van 0 tot 2 jaar is er een speciaal dreumes abonnement. Je kunt dan 1 stuk speelgoed per keer lenen uit de dreumescollectie, speelgoed speciaal voor de allerkleinsten.
 3. Klein abonnement €27,50 euro per jaar
  Met een klein abonnement kun je 2 stuks speelgoed per keer lenen.
 4. Groot abonnement €36,00 euro per jaar
  Met een groot abonnement kun je 4 stuks speelgoed per keer lenen. Dat is handig voor een gezin met meerdere kinderen , maar natuurlijk ook als je geen tijd hebt om vaak langs de speelotheek kunt gaan of je kind(eren) het leuk vinden om met veel verschillend speelgoed te spelen.
 5. Vrijwilligersabonnement GRATIS
  Ben je vrijwilliger bij de Speelotheek? Dan ben je gratis lid en kun je 2 stuks speelgoed per keer lenen. Alleen dat al is een goede reden om vrijwilliger te worden 😉

Je betaalt éénmalig €2,50 aan inschrijfgeld.

Het abonnement loopt van 1 januari t/m 31 december. Je vult ons inschrijfformulier in (invullen kan in de Speelotheek, je hoeft het niet uit te printen) en betaalt bij het aangaan van het abonnement tot het einde van het jaar en rekent direct af in de speelotheek (cash of pin). Alleen een volwassene kan een abonnement aangaan. Deze volwassene is ook verantwoordelijk voor het geleende speelgoed. Het is niet toegestaan het geleende speelgoed aan een ander uit te lenen.

Meer informatie vind je in ons uitleen ABC en in onze folder Spelen! Zo kan het ook.